Smartere verden med NXP

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

NXP Smarter World Tour legger snart ut på landeveien i Europa, i en dedikert trailer som fungerer som en mobil utstilling utstyrt med 138 demonstrasjoner. Alle demoene setter søkelys på applikasjoner og funksjonalitet som er viktig for drift og vekst innenfor Tingenes Internett (Internet of Things; IoT).

Med på laget har de distributørselskapene Arrow Electronics, Avnet Memec - Silica, EBV Elektronik og Farnell element14, samt programvareselskapet Green Hills Software, som alle bidrar med teknologidemonstrasjoner og kunnskap rundt IoT.  Arrow tar f.eks. med seg mye fra sin egen nylig avsluttede seminarserie “IoT in Focus” som ble kjørt i åtte europeiske land. – NXP Smarter World Tour er en fantastisk måte å bringe demonstrasjoner av IoT direkte til utviklere på, sier Andrew Bickley, Arrow Technology Marketing Director – EMEA.

Dessverre har ikke touren stopp i Norge, men den vil være på plass under Embedded World 2016 i Nürnberg 23. februar, noe som kan være en god kombinasjon å få med seg.

Mer informasjon om turnéen, demonstrasjoner og teknologi finner du her.

Powered by Labrador CMS