Kraftig alt-i-ett instrument

Kompakt feltinstrument fra Anritsu muliggjør test på det meste av fiber og koaks.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Anritsu lanserer et nytt moderne og lite feltinstrument med testmuligheter på PDH, SDH og Ethernet opptil 10G, samt en OTDR innebygget modul med lyskilde og effektmeter både for single mode og multimode fiber.

– Network Master Pro MT1000A er en liten revolusjon, instrumentet gjør alt av digital transmisjons test på koaks og fiber i en liten, kompakt boks, kommenterer Morten Blomkvist hos den norske distributøren Blomkvist AS.

Dagens kommunikasjonsnettverk blir stadig mer avansert ettersom operatørene installerer nye teknologier som OTN, MPLS-TP og Ethernet i sine metro- og backhaulnettverk, og CPRI/OBSAI i mobile fronthaulnettverk.

Anritsu MT1000A

I noen tilfeller må operatører også støtte Fibre Channel linker, samtidig som de skal drifte eldre teknologier som SDH/SONET og PDH/DSn.

Brukergrensesnittet er optimalisert for problemløsning ved teknikere i felten, og for å redusere opplæringstiden, heter det. Det skal således være bygget opp på en logisk mate, og med selvforklarende grafiske symboler. Tester starts ved å åpne en intuitiv applikasjon, og hovedresultater kan vises som GO/NO-GO indikasjoner.

Det kompakte instrumentet har en 9 tommers skjerm, og fleksible tilkoplingsmuligheter med WLAN, Bluetooth og LAN connectivity skal gi rask og sikker tilgang til testeren under alle forhold. Inkludert fjernkontroll og -støtte

Powered by Labrador CMS