Ny sjef i Telenor Serbia - Elektronikknett
Telenor Serbia

Ny sjef i Telenor Serbia

Ingeborg Øfsthus ble i dag utnevnt til ny administrerende direktør i Telenor Serbia og konserndirektør i Telenor Group.

Øfsthus starter i sin nye jobb 1. mars, og blir fra da av også en del av Telenors konsernledelse. Hun overtar etter Ove Fredheim, som vil få nye oppgaver i Telenor, melder selskapet i dag.

- Jeg er veldig fornøyd med å kunne ønske Ingeborg Øfsthus velkommen som ny sjef i Telenor Serbia. Med sin svært solide teknologisk bakgrunn og brede forståelse av det serbiske telekom-markedet, er jeg trygg på at hun vil fortsette arbeidet med å ytterligere styrke Telenors posisjon i Serbia. Ingeborgs bakgrunn fra flere av Telenors markeder har gitt henne verdifull internasjonal erfaring, noe som tilfører en ekstra dimensjon til Telenors konsernledelse, sier Sigve Brekke, Konsernsjef i Telenor Group.

Ingeborg Ofsthus Ingeborg Øfsthus

Øfsthus, født i 1968, har vært Teknologidirektør i Serbia siden september 2012 og Teknologidirektør i Montenegro siden februar 2013. Hun har tidligere hatt flere ulike lederstillinger i ulike Telenor-selskap i Tyskland, Thailand og Norge, i tillegg til flere teknolog-stillinger i Telenor Group siden 1998. Øfsthus er utdannet sivilingeniør fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

Telenor Serbia er landets største mobiloperatør med en markedsandel på ca 43 prosent, 3,2 millioner mobilabonnenter og 1 224 ansatte (alle tall fra Q3 2015).

.