Moderniserer elektronikkundervisning

En professor ved University of Bristol tok nye metoder i bruk for å lære studentene elektronikkdesign.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Professor Francesco Fornetti begynte ved University of Bristol med et mål om å modernisere og forbedre innholdet og presentasjonen av lærestedets elektronikkstudier, ved å introdusere nye og kreative måter å lære og undervise på.

Han løste dette ved å kombinere sine egne idéer rundt akademisk undervisning med designprogrammet NI AWR Design Environment, nærmere bestemt Microwave Office kretsdesignprogramvare, i en serie med sju videokurs som skal gjøre det ”meget enkelt” for førsteårsstudenter å komme i gang, ved å tilby relevant og ”lettfordøyelig” treningsmateriell og –støtte, ifølge universitetet.

Valget av nettopp AWR-programvaren forklarer Fornetti med at den er relevant og anvendelig for mange utviklingstemaer. – Vi tenker derfor å gjøre den til en standard simuleringspakke for hele avdelingen. Fra neste år vi vil anvende løsningen også på tredjenivå, i tillegg til første- og andreåret, sier han.

Mer om denne historien kan du lese her.

Videokursene er tilgjengelige gjennom NI AWR Softwares ”Professors in Partnership Program” på awrcorp.com/professors-in-partnership/professor-francesco-fornetti.

Powered by Labrador CMS