Intel-format i OrCad

Designprogrammet Cadence OrCAD Capture kommer nå med støtte for Intels skjemategningsformat for automatisert designgjennomgang.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Cadence Design Systems, Inc. Melder at OrCad Capture har fått eksportmuligheter for Intel Schematic Connectivity Format (ISCF), rettet mot automatisering av Intel-baserte designrevisjoner. ISCF ble utviklet av Intel med tanke på å strømlinjeforme  samarbeidsprosessene med sine kunder.

Selskapet arbeidet bl.a. med Cadence for å utvikle muligheter for å generere ISCF i OrCAD Capture, nettopp for å gjøre disse prosessene enklere og mer effektive.

Kunder som trenger en revisjon med Intels Customer Solutions Team i deres salgs- og markedsføringsgruppe (SMG) kan nå utveksle designdata i et Intel-godkjent format, og dermed optimalisere designrevisjonsprosessen, heter det. Tidligere måtte skjemategningene migreres manuelt av Intel-ingeniørene.

– Vi gjennomgår mange skjemategninger i  OrCad Capture/CIS format, kommenterer Rui Wang, ansvarlig for den såkalte Technical Enablement Group i Intel SMG. – Vi forventer at denne eksportmuligheten vil forbedre vår effektivitet – og kundenes time-to-market – betydelig, sier han. 

Powered by Labrador CMS