Utvider kontakttilbudet

RS Components utvider porteføljen av tilkoblingsløsninger med et utvalg av ledning-til-ledning- og ledning-til-kort-kontakter for krevende miljøer (IP67).

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

RS Components har utvidet porteføljen av høykvalitets tilkoblingsløsninger med EDAC-kontakter med IP67-klassifisernig i 572- og 560-serien, som skal gi enkle og trygge tilkoblinger for en rekke utendørs og krevende bruksområder, inkludert LED-belysning, medisinsk sektor, marin sektor og hydroponisk plantedyrking, tilgangskontroll, eksterne skiltog kjøledisker.

Kontaktene i 572- (5,8 mm pitch) og 560-serien (2,5 mm pitch) er vanntette og støvsikre, og de er tilgjengelige som ledning-til-ledning og ledning-til-kort. De utvider EDACs populære utvalg av E-Seal-kontakter med IP67-klassifisering ved å inkludere D-Sub, USB, HDMI, ledning-til-kort- og ledning-til-ledning-kontakter, støtter lave signalnivåer og strømkrav på opptil 300 V ved 10 A med en driftstemperatur på mellom –40 og 105 ºC.

Kontaktene skal gi beskyttelse mot smuss og støv, og selskapets raske integrerte tetningsteknologi gir vanntett drift ved nedsenking i vann ned til 1 meter i opptil 30 minutter, med doble låser for å gi et taktilt dobbeltklikk når den er riktig tilkoblet. De er svært vibrasjonssikre og tilgjengelige i fire ulike fargekodede størrelser for å passe til ledningsdiametere fra 1,7 til 3,1 mm.

Elektrosikkerhet sikres gjennom intern polarisering, noe som eliminerer risikoen for feiltilkobling av kontakter. I tillegg har ledningstermineringen en ekte krympe- og innstikkskontaktløsning. Ledningstetningene er forhåndsmontert på hver ledning i huset ved krymping av kontaktene til kabelen, uten krav om ekstern tetning.

Kontaktene i 560-serien leveres med en vanntett hette for å dekke hullene til en ledningstetning og slik tette alle ubrukte kontaktposisjoner. Enhetene er tilgjengelige i 2, 3 eller 5 kontaktposisjoner, har 2,5 mm pitch og er godkjent for strøm opptil maksimalt 3 A ved 250 V AC. 572-serien har 1, 2 eller 3 kontaktposisjoner med 5,8 mm pitch og er godkjent for strøm opptil maksimalt 10 A ved 300 V AC.

Powered by Labrador CMS