Betal og åpne dører med ringen - Elektronikknett
Betal og åpne dører med ringen
Med ringen fra NFCRing kan du for første gang betale for varer, åpne dører og telefoner.

Betal og åpne dører med ringen

Verdens første fingerring kan brukes til å betale med, åpne dører og telefoner – og mer. NFCRing lanserer ringen som er utstyrt med en sikkerhetsbrikke fra Infineon og er godkjent av EMVCo.

EMVCo er en global standard for sikre transaksjoner og har medlemmer som American Express, Discover, JCB, MasterCard, UnionPay og Visa.

Ringene, som finnes i titanium og en keramisk løsning, er basert på en kontaktløs sikkerhetsbrikke fra Infineon og brukes som et kontaktløst betalingskort. Man bare fører ringen over en EMVCo-godkjent betalingsterminal. Overføringen er basert på nærfeltkommunikasjon (NFC), og aktiveres på en avstand på opp til 4 centimeter.

I følge en felles pressemelding er dette første gang noen har klart å lage en EMVCo-kompatibel ring med sikkerhetsbrikke og en passiv antenne. I tillegg er den også batteriløs, og i følge produsenten, den trenger heller aldri strømtilførsel.

nettsiden til NFCRing viser de også en elektronisk dørlås som virker sammen med ringen og en hengelås. I prinsippet vil en hver NFC-basert lås eller dings virke. Åpning av mobiltelefoner gjelder foreløpig kun for Android, får vi vite.

Ikke er de spesielt dyre heller, med en pris på 29,99 GBP.

Kommentarer