WATS-basert IoT-løsning i samarbeid med Linear - Elektronikknett
WATS-basert IoT-løsning i samarbeid med Linear
Vicotee består av trådløse noder, gateway’er, skytjenester (API) og web-basert rapporteringsverktøy som kan leveres som en frittstående pakke eller integreres i tredjepartsløsninger.

WATS-basert IoT-løsning i samarbeid med Linear

Vicotee AS, et datterselskap av Virinco AS, lanserer det de kallere en Plug & Play IoT-løsning basert på Linear Technology Smartmesh IP.

Produktet Vicotee er et sensorgrensesnitt for trådløst Internet of Things (IoT) som utnytter SmartMesh IP fra Linear Technology Corporation.

Løsningen ble lansert offisielt på Linear Technology’s stand på Hannovermessen 2016 som arrangeres denne uken.

IoT-løsningen skal gi en rekke muligheter for økt kontroll og økt effektivitet av fysisk infrastruktur, muliggjort gjennom innsamling av data fra sensorer som kan befinne seg hvor som helst i verden. Produktet Vicotee IoT er i følge selskapet en fleksibel og komplett løsning som integreres med sensormaskinvare og skybaserte rapportering via et web-basert kontrollpanel, der data blir analysert og sensorer kan konfigureres trådløst i sanntid.

Basert på WATS, Virincos globale kvalitets- og big data testløsningsprogramvare, er Vicotee en standard hyllevareløsning som hjelper bedrifter og det offentlige til å få kontakt med tradisjonelt kablede sensorer over Internett gjennom et enkelt trådløst nettverk.

Dette er gjort mulig gjennom bruk av Linear Technology SmartMesh trådløse sensornettverks-teknologi.

Vicotee kan brukes overalt hvor sensorer er installert for overvåkingsformål, heter det. Enten det er byggautomatisering, miljøovervåking, offshore, grønn energi, smarte byer, helsevesen, sykehus eller private hjem. De hevder også at løsningen har en pålitelighet på mer enn 99,999 prosent, selv i de mest utfordrende RF-miljøer.

Systemet består av trådløse noder, gateway’er, skytjenester (API) og web-basert rapporteringsverktøy som kan leveres som en frittstående pakke eller integreres i tredjepartsløsninger. Nodene er utviklet for at batteriene skal vare i 10 år. Disse standardnodene støtter de fleste sensorprotokoller, rett ut av boksen, heter det til slutt i en pressemelding fra selskapet.

Kommentarer