Ønsker å sette fart på IoT-utviklingen

Ericsson lanserer IoT Accelerator, som kombinerer horisontale plattformer med tjenester og en markedsplass for samarbeid og nye inntektsmuligheter. Løsningen skal være tilgjengelig tredje kvartal i år.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

IoT Accelerator er tilgjengelig som en tjeneste, og skal hjelpe kunder innen allmennsikkerhet, energi, transport og smarte byer med å spare tid og penger når de utvikler og implementerer IoT-løsninger, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Ericssons IoT Accelerator kombinerer horisontale IoT-plattformer med Ericssons tjenester og en markedsplass der kunder fra bransjer som allmensikkerhet, energi, transport og smarte byer kan få kontakt med partnere og kapitalisere på sine løsninger. IoT Accelerator vil bli tilbudt som en tjeneste for å la kunder overkomme hindringer forbundet med kostnader og kompleksitet, og raskt kunne utvikle og distribuere nye IoT-løsninger.

Funksjoner inkluderer datahåndtering, fakturering, enhetsadministrasjon, tilkoblingstjenester og analyser. Planlagte utvidelsesmoduler inkluderer selvbetjeningsportal, utviklermiljø og verktøy for programvareutvikling. IoT Accelerator vil bruke Ericsson Cloud System for å støtte hybride skyimplementeringer og møte krav til datasuverenitet og sikkerhet. Accelerator skal også støtte alle vanlige tilkoblingsstandarder og benytter programvareløsningen Ericsson Cellular for Massive IoT.

IoT Accelerator baserer seg på Ericssons komplette tjenesteportefølje, herunder forretningsrådgivning, applikasjonsutvikling og vedlikehold, systemintegrasjon og tjenester for bransjetransformasjon.

– Vi tror på å gjøre organisasjoner i stand til å koble mennesker, apparater og ting sammen så raskt og enkelt som mulig. Vi vil i første omgang fokusere på kunder innen allmennsikkerhet, energi, transport og smarte byer, og kontinuerlig tilpasse oss deres behov og tilbakemeldinger. Vi vil forbedre brukervennlighet og leveransehastighet gjennom en ‘DevOps’-tilnærming til programvareutvikling, og levere dette til våre kunder via IoT Accelerator, sier Orvar Hurtig, leder for Industry & Society i Ericsson.

Powered by Labrador CMS