Neste generasjon plattform fra Cadence - Elektronikknett
Virtuoso_ADE_Assembler
Den nye Virtuoso-plattformen har fått store forbedringer. Her vises Virtuoso ADE Assembler, som i dette tilfellet presenterer kjøreplaner.

Neste generasjon plattform fra Cadence

Cadence har oppgradert EDA-plattformen Virtuoso med avansert analog verifisering og ti ganger bedre ytelse.

Den nye versjonen av Virtuoso har i tillegg til analogfunksjoner og bedre ytelse på tvers av plattformen, en forbedring på 100 ganger i Virtuoso Layout Suite for zoom, panorering, dra og tegning i store layout.

Andre tillegg er laget for å møte behovene til de som gjør applikasjoner innen kjøretøyssikkerhet, medisinsk utstyr og Tingenes Internett.

Nøkkelfunksjoner og teknologier i Virtuoso ADE Product Suite er:

  • Virtuoso ADE Explorer: Rask og nøyaktig sanntids justering av designspesifikasjoner, dataark for godkjent/feil og har et komplett hjørne- og Monte Carlo statistisk miljø for å finne og fikse variasjonsproblemer.
  • Virtuoso ADE Assembler: Gjør det mulig å analysere design ved forskjellige prosess/spenning/temperatur-kombinasjoner. GUI-baserte verifiseringsplaner gjør at brukeren kan legge inn betingelses- og avhengighetssimuleringer.
  • Virtuoso ADE Verifier: Her skal det i følge selskapet ligge en vesentlig teknologisk forbedring for analog verifikasjon, med et integrert «dashboard» som gjør det enkelt å verifisere at alle blokker støtter og bidrar til den totale spesifikasjonen i designet.

Virtuoso Laytout Suite har en grafikkytelse som nå er mellom 10- og 100 ganger raskere i store design. Modulgeneratoren (ModGen) sørger for en interaktiv manipuleringsflyt som skal gjøre sanntidstilpasninger av ModGen’er visuelt og enkelt. Den støtter nå synkrone kloner, dvs layout-elementer med identiske fysiske egenskaper, som bredde og lengde på transistorer, slik at disse kan legges ut én gang og gjenbrukes.

Endelig fremheves en ny strukturert ruting på komponentnivå (structured device-level routing). Denne funksjonen hevdes å øke produktiviteten i rutingen med 50 prosent.

Mer info på cadence.com. (ekstern lenke)

Kommentarer