IEI Technology til Mouser

Distributøren Mouser Electronics har inngått en global distribusjonsavtale med IEI Technology, medlem i Intel Solutions Alliance.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Produktlinjen fra IEI Technology omfatter tre innvevde systemer som leverer interoperative løsninger for industriautomatiserings- og Tingenes Internett (Inernet of Things - IoT)-applikasjoner.

WAFER-BT enkeltkortdatamaskin med formfaktoren PICO-ITX, har en Intel Celeron systembrikke (SoC) med DDR3L; VGA, LVDS, og iDP-konnektorer for to uavhengige skjermer, USB 2.0 og USB 3.0. På minneside en SO-DIMM som støtter enten 8GByte eller 4GByte (avhengig av modell). Kortet inkluderer også 3Gbits/s SATA-konnektorer, en PCIe mini kortspor, Gigabit Ethernet og støtte for mSATA audio.

HYPER-BT PICO-ITX enkeltkortdatamaskin har en Intel Celeron SoC med DDR3L, VGA/iDP-konnektorer, USB 2.0 og USB 3.0, og SO-DIMM som støtter 8GBytes eller 4GBytes.

TANK-600-serien av vifteløse innvenvde systemer er laget for tøffe miljøer og høyhastighets nettverksapplikasjoner. Prosessoren som brukes er Intel Atom med DDR3-minne opp til 4GBytes, åtte COM-porter, seks USB 2.0-porter, og dobbel PCIe Gigabit Ethernet. Systemene har en VGA-utgang i tillegg til audio ut/inn.

Mouser melder at de også lagerfører tilleggsutstyr for alle systemene, som monteringsskinner, kabler og DisplayPort omformerkort.

Powered by Labrador CMS