congatec med første µQseven moduler

congatec bidrar til den løpende miniatyriseringstrenden med å lansere µQseven moduler med Freescale i.MX 6 prosessorer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Den tyske produsenten av innvevde datamoduler congatec AG, utvider produktporteføljen innen den populære Qseven standarden ved å tilby datamaskinmoduler som er mindre enn et kredittkort; i det nye 40 mm x 70 mm µQseven formatet.

Det første produktet – og flaggskipet – i denne nye generasjonen minimoduler er conga-UMX6 med de ARM Cortex A9-baserte Freescale i.MX 6 prosessorene.

Denne er rettet mot applikasjoner i tøffe omgivelser, der det ikke bare kreves kompakte laveffekt design, men også tiltalende multimedia- og prosesseringsytelse.

congatec tar skikkelig i, og lover tilgjengelighet over mer enn 10 år, høy ytelse per watt med typisk effektforbruk på kun 3,5 W, samt utvidet temperaturområde fra -40°C til +85°C.

Funksjonssettet i disse applikasjonsklare modulene skal være egnet for alt fra trafikksystemer, kjøretøysystemer, små PLS-systemer, parkeringsautomater, og andre innvevde- eller IoT-applikasjoner med krav til liten fysisk størrelse og lavt effektforbruk.

De som allerede har implementert Qseven-design kan umiddelbart gå i gang med å teste de nye µQseven modulene, ettersom de er pinnekompatible med eksisterende Qseven moduler.

Powered by Labrador CMS