Keysight Technologies lanserer nye strømforsyninger for testbenken. De kan enten plasseres på benk eller i hyllesystem. Foto: Keysight Technologies.

Strømforsyning for testbenken

En ny likestrøms (DC) strømforsyning fra Keysight Technologies skal gjøre det raskere å teste og validere produkter fra benken.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Den nye E36100-serien er en kompakt strømforsyning med LAN- og USB-grensesnitt og kommer i fem modeller med opp til 100 V eller 5 A utgang.

Denne serien passer for utviklingsingeniører som trenger strømforsyning til utstyr under test, enten manuelt eller med automatiske sekvenser. Størrelsen gjør også at den ikke tar for mye plass på benken.

Formfaktoren er 2U eller 1/4-rack og med LAN- og USB-grensesnittet er det enkelt å koble den til en PC. Skjermen har et menysystem som hjelper ved manuell testing. De har også overspennings- og overstrømsdeteksjon for beskyttelse av utstyr under test.

Standard for alle fem modeller er målinger av svært små strømmer, OLED-skjerm, støtte for BenchVue programvare, IVI-drivere og SCPI-kommandoer.

Mer informasjon her (ekstern lenke).

Powered by Labrador CMS