Fra og med januar 2016 kommer Mitsubishi Electric til å håndtere salg og support av sine egne produkter, i følge Lars Ekelund, Division Manager Factory Automation hos Mitsubishi Electric Scandinavia.

Mitsubishi Electric Factory Automation etableres i Norge

Snart samler Mitsubishi Electric Factory Automation alle sine forretninger i Norden under samme tak, når det drøyt 30-årige samarbeidet med Beijer Electronics opphører ved årsskiftet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Endringen betyr at selskapet nå etablerer en egen organisasjon på det norske markedet. Mitsubishi Electric Factory Automation fortsetter og utvikler virksomheten gjennom direktekontakt med alle sine kunder.

−Vi jobber nå for å få på plass teknisk support og salg, og kommer til å satse på å utvikle nære samarbeid der vi virkelig kan tilføre en stor verdi for våre kunder. Vi kommer til å ha fokus på å tilby integrerte helhetsløsninger basert på våre markedsledende produkter, sier Lars Ekelund, Division Manager Factory Automation hos Mitsubishi Electric Scandinavia, i en pressemelding.

Den nye organisasjonen kommer til å være en del av Mitsubishi Electric Scandinavia, med hovedkontor i Sollentuna, Sverige, og åpner for samarbeid med norske kunder fra Beijer Electronics. I løpet av høsten skjer et omfattende arbeid for at overgangen skal bli så enkel som mulig. Fra og med januar 2016 kommer Mitsubishi Electric til å håndtere salg og support av sine egne produkter.

Powered by Labrador CMS