Etikettmater skal gi bedre sporbarhet

En ny,  fleksibel etikettmater for OFM-linjer skal gi kostnadseffektiv sporbarhet for elektronikkprodusenter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Den globale identifikasjonsspesialisten Brady og tyske AMS Software & Elektronik har inngått et samarbeid om å tilby høyteknologiske, automatiserte og kostnadseffektive etikettmatere for økt sporbarhet til elektronikkprodusenter over hele Europa, Midtøsten og Afrika.

– Kombinasjonen av den fleksible AMS ALF14-etikettmaterserien med Bradys avanserte sporbarhetsetiketter gir brukerne en svært effektiv merkeautomatiseringsløsning for OFM-linjer i kretskortproduksjon, sier David Walmsley, EMEA Business Development Manager i Brady.

– Behovet for sporbarhet har aldri vært større, fortsetter Walmsley. – Tiden da dette ble drevet og utført av de store selskapene er forbi. I dag er sporbarhetskrav drevet frem av bransjen selv og omfatter hele forsyningskjeden, noe som betyr at også relativt små selskaper må følge opp. – Vi tror at rimelige etikettmatere av høy kvalitet vil utgjøre en del av løsningen som gir kostnadseffektiv sporbarhet til hele forsyningskjeden.
AMS ALF14-etikettmaterserien har en konkurransedyktig kostnadsstruktur og et robust design som kan justeres til vanlige etikettstørrelser og tapebredder fra 5 x 5 mm til 53 x 53 mm. – ALF14-25, ALF14-40 og ALF14-55 driver ned kostnadene og øker kvaliteten fordi etikettene ikke trenger å bli kuttet ned til riktig størrelse og fordi materne ikke er begrenset til én etikettstørrelse, sier Ivan Bajic, daglig leder i AMS Software & Elektronik GmbH. 

AMS ALF14 etikettmater

Alle tre etikettmaterne i ALF14-serien leveres med adaptere for vanlige OFM pick-and-place-systemer. For tilpasning til andre maskiner kobles ganske enkelt den tilsvarende adapteren til materen, og så er sporbarhetssystemet oppe og går.

UltraTemp-etiketter holder seg intakte og lesbare gjennom produksjonsprosessen for kretskortet og kan motstå en rekke kjemikalier, temperaturer og høyt trykk samtidig som materialets og kretskortets integritet opprettholdes, for å oppnå full sporbarhet gjennom hele verdikjeden.

Powered by Labrador CMS