eldoLED har installert WATS på 26 teststasjoner og har oppnådd bedre kvalitet i produksjonen.

Virinco med vellykket installasjon hos eldoLED

Nederlandsk-amerikanske eldoLED valgte testdatasystemet WATS fra Virinco i Drammen for å overvåke sine produksjons-, test- og reparasjonsdata. Produksjonskvaliteten er blitt bedre, meldes det.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

eldoLED gjør design og produksjon av intelligente driverløsninger for LED-baserte belysningssystemer. Selskapet er eid av Acuity Brands med virksomhet i både USA og Nederland.

De trengte et system for online sanntidstestdata for elektronikkproduksjonen, både for utviklingsteamet i Eindhoven og fabrikksjefene i Nord-Amerika.

– Innsamling og analyse av våre testdata ved hjelp av WATS hjelper oss til å identifisere områder som uroer oss og identifisere årsaker som påvirker «first pass yield» i produksjonen, sier Rob Selker, informasjonssjef i eldoLED. – Å ha testdata tilgjengelig globalt, online og i sanntid gjorde at spillet ble endret for oss. Økt åpenhet og det å kunne analysere disse dataene i detalj hjelper utviklings- og produksjonsteamene til å fokusere på de rette elementene til rett tid, sier han

WATS og skyversjonen skyWATS.com er et kraftig verktøy som samler og konverterer test- og reparasjonsdata til styringsinformasjon. Nøkkelen er at gjennom WATS kan man oppdage svikt i elektroniske komponenter, produkter og prosesser svært tidlig i produksjonsprosessen. Dette gjør at forbedring av både produkter og prosesser kan skje påkontinuerlig basis.

Etter en første test har eldoLED nå installert WATS på 26 av sine teststasjoner.

Virinco har nå installasjoner og brukere i mer enn 20 produksjonsanlegg i Norge, Danmark, Holland, Storbritannia, Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, India, Latvia, Polen, Singapore, Malaysia, Brasil, Kina og USA.

Powered by Labrador CMS