Registrerer parametre for nettkvalitet

Effektloggerne for trefase, Fluke 1736 og 1738, skal gi mer enn 500 nettkvalitetsparametre for grundig analyse av energiforbruk og nettkvalitet

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Fluke Corp. lanserer effektloggerne for trefase, 1736 og 1738, som automatisk registrerer og logger mer enn 500 nettkvalitetsparametre for å gi teknikere og ingeniører mer innsikt i nødvendige data for å ta bedre avgjørelser når det gjelder nettkvalitet og energiforbruk.

Effektloggerne registrerer og logger spenning, strøm, effekt og harmoniske samt tilknyttede nettkvalitetsverdier, for å gi omfattende data for laststudier, energivurderinger, målinger av harmoniske oversvingninger samt spenning. Den inkluderte Fluke Energy Analyze Plus-programvaren gir en detaljert analyse av energiforbruk og nettkvalitet samt genererer rapporter automatisk.

De har et optimalisert brukergrensesnitt, fleksible strømprober og en intelligent funksjon for å redusere målingsfeil ved å bruke digital verifisering og korrigere vanlige oppkoblingsfeil. Oppsettet kan forenkles ytterligere ved å gi loggeren spenning direkte fra kretsen som måles.

Fluke 1736 og 1738 skal være de første effektloggerne for trefase som er konstruert for å fungere sammen med Fluke Connect-systemet med programvare og trådløse testverktøy.  Fluke Connect-verktøy gjør at teknikere kan overføre måleresultater trådløst fra testverktøy til smarttelefoner, med sikker lagring i skyen og tilgang for teamet fra felten. Med en app for smarttelefoner kan data fra effektloggerne vises på trygg avstand. Dette skal redusere behovet for beskyttelsesutstyr, anleggsbesøk og oppfølginger.

Mer informasjon her: www.fluke.no/powerlogger.

Powered by Labrador CMS