Kraftpakke for industriell IoT

Den har det meste, det nye industrielle styresystemet fra National Instruments. En tokjernet Intel i7-prosessor, en Kintex-7 og mange ut- og innganger pakket inn i en boks på størrelse med en murstein.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Det industrielle styresystemet IC-3173 er dessuten vifteløs. Typisk for industrikontrollere er at de for eksempel må håndtere kameraovervåkning, flerakset motorstyring og operatørgrensesnitt, i tillegg til kommunikasjon med andre systemer.

NI mener at denne kontrolleren fikser det meste. Den har en tokjernet Intel i7 på 2,2 GHz og 8 Gbyte DRAM. Prosessoren kan for eksempel kjøre NIs egen sanntids-linux, mens oppgaver som reguleringsalgoritmer, grensesnittkonvertering og andre intensive beregningsoppgaver kjøres på FPGAen Kintex-7 160T fra Xilinx.

 

IC-3173 er en ny kraftpakke for styring av industriell IoT. (klikk for større bilde)

På kommunikasjonssiden er den utstyrt med 5 stk Gigabit Ethernet der fire av dem har strømforsyning (PoE), 2 stk USB 3.0, 4 stk USB 2.0, 2 stk Displayport, en RS232/485 og en nettverksport. Disse grensesnittene har støtte for standarder som EtherCAT Master, Ethernet/IP, Modbus Serial og Modbus/TCP.

I tillegg finnes flere isolerte digitale inn- og utganger som er konfigurerbare.

Ikke uventet programmeres enheten med LabView. Temperaturområdet er fra 0 til 55°C.

Powered by Labrador CMS