Cisco Norge får ny sjef - Elektronikknett
cisco

Cisco Norge får ny sjef

Fra første januar 2016 begynner Vigdis Austrheim som ny leder for Cisco Norge.

Cisco_Vigdis_Austrheim Vigdis Austrheim.

Vigdis har lang erfaring fra å jobbe med kunder og partnere og har bidratt til omstilling gjennom bruk av IKT. Hun kommer fra stillingen som Senior Director i Enterprise division på Microsofts hovedkontor i Redmond, Seattle USA. Hennes hovedfokus var å utvikle og sikre markedstilpasning av salgsstrategi og implementeringsplan globalt.

Før dette ledet hun Microsofts strategi og forretningsutvikling av selskapets skytilbud mot storkundesegmentet, Office 365 i EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika). I tett samarbeid med selskapets forretningsområde Business Online Services, var Vigdis sentral i Microsofts overgang til abonnementsbaserte skytjenester. Vigdis begynte som salgsdirektør i Microsoft i 2006, og akselererte selskapets videre suksess.  I løpet av hennes tid i Microsoft, mottok hun en rekke priser for vekst, kundetilfredshet og lederskap.

Før tiden i Microsoft, arbeidet Vigdis i Digital som instruktør, konsulent, teknisk salgsstøtte, salg og partneransvarlig. Tidligere i karrieren etablerte hun to suksessfulle oppstartsbedrifter som solgte programvare og tjenester fra Digital, samt jobbet som markedsdirektør og daglig leder i WM-data Infra Solutions. 

Kommentarer