Tiny Mesh får betydelig ordre i India

Tiny Mesh AS i Moss har de siste dagene mottatt to betydelige ordre på trådløs kommunikasjonsteknologi fra indiske produsenter av automatiske strømmålere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Den første ordren på 100 000 Tinymesh-lisenser er mottatt fra en etablert kunde som allerede har installert mere enn 300 000 automatiske målere med Tinymesh-kommunikasjon. Den andre orden på 200 000 enheter, er fra en ny kunde i samme marked. Med mer enn 600 000 Tinymesh-baserte automatiske strømmålere i det Indiske markedet, er Tinymesh etablert som de-facto markedsleder i et krevende og kompetitivt marked, heter det i en melding fra selskapet.

Tiny Mesh AS er stolt over å tilby et konkurransedyktig produkt som spiller en nøkkelrolle i utviklingen av Indias energidistribusjon ved å gjøre det ukomplisert å lese hundretusener av strømmålere uten at noen trenger å gå til selve målerne.

Tinymesh-baserte smartmålere kan tas i bruk som «walk-by» måleravlesning for senere å gå inn i et AMR-system (Automatisk Måleravlesning) eller fullverdig AMI (Avansert Målerinfrastruktur), uten å gjøre endringer på målerne, samtidig som alle varianter kan sameksistere i nettverket.

Ekstern lenke og mer informasjon: Tiny Mesh AS

Powered by Labrador CMS