9. juni er det tid for Arrows heldagsseminar og båttur igjen.

Snart tid for seminar og båttur

Arrows etter hvert tradisjonsrike seminar med båttur, vil finne sted som vanlig på Felix Konferansesenter på Aker brygge. Dato er 9. juni.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

– I år er det innovatørene som skal hedres, de virkelige heltene i markedet, sier Frode S. Robberstad, daglig leder i Arrow Norway AS.

Eirik Newth sparker i gang årets seminar og båttur arrangert av Arrow Norway. Foto: Jorunn Danielsen Newth

Seminaret vil bestå av en fellessesjon på formiddagen, før det går over fem forskjellige sesjoner; fire teknologisesjoner og én kommersiell sesjon.

Selve kick-off blir gjort av Eirik Newth, utdannet astrofysiker som i de siste årene har konsentrert seg om fremtidstenking. Han skal snakke om vår fremtid, hva vi kan forvente oss og hvilke teknologier som vil prege våre liv.

Andre foredragsholdere i den kommersielle delen som kan nevnes er Jørn Eriksen, Projectiondesign, som vil si noe om å prøve, feile, lære og prøve igjen – en gründers oppdagelser; Eirik Gundegjerde, leder i LYSE Smart Utility, som vil snakke om satsing på smarte hus og strømmåling; og Kjersti Haugland, seniorøkonom i DnB Markets, som vil fortelle om økonomien i Norge og spørre om alt er på hold etter Oljenedgangen.

Samarbeidspartnere som man enten får høre fra salen eller på en miniutstilling er Altera, Analog Devices, Avago Technologies, Freescale, Infineon, Kemet, Knitter Switch, Linear Technology, Micron, Murata, NXP, Panasonic, Renesas, Silicon Labs, ST, TE Connectivity, TDK, Texas Instruments, Toshiba, Vishay.

Og som kjent, det hele rundes av med en båttur for deltakerne i indre Oslofjord.

Hele programmet med link til påmelding kan finnes her. (ekstern lenke).

Powered by Labrador CMS