Rittal lover raskere levering med nytt distribusjonssenter

Etter å ha investert 40 millioner Euro i et nytt, globalt distribusjonssenter, lover Rittal levering innen 24 eller 48 timer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

I mars implementerte Rittal sitt nye globale distribusjonssenter, en investering på 40 millioner Euro, som skal styrke løftet om at Rittal er ”Raskere - bedre - overalt”. Med distribusjonssentret er målet å sikre levering innen 24 eller 48 timer til kunden.

– Nesten hver region i Europa hvor vi er etablerte, kan nås fra dette lageret innen 24 timer. Det er en leveringstid vi vet er etterspurt av våre kunder. Konseptet er ment å omfatte andre regioner i de kommende årene, understreker Per Magnusson, produktsjef for innkapsling hos Rittal.

Rittal produserer og markedsfører blant annet skap og kapslingsteknikk for industri- og IT-drift. Det nye distribusjonssenteret har et høylager med plass til 21 500 paller samt et automatisert system for lagringskasser med 25 000 plasser.

Det nye globale distribusjonssenteret er etablert i Haiger i Tyskland. Løftet om 24/48 timers leveringstid er basert på selskapets produktkatalog, samt det sortiment det lokale lagersenteret har på lager til deres spesifikke markeder.

Powered by Labrador CMS