Kameranyheter for de aktive

Nå kommer nye GoPro-kamera med superraske bildehastigheter, som skal egne seg både til arbeid og fritidsaktiviteter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

To nye digitale GoPro-kameraer er nå tilgjengelig i sortimentet til elektronikkdistributøren RS Components. HERO4 Silver og Black skal være de mest avanserte GoPro-kameraene til nå, og har kraftig ytelse kombinert med vanntett konstruksjon.

Kameraene er godt kjent for deres bruk i actionfylte videoer innen ekstremsport og mange andre forbrukeraktiviteter, men de kan også brukes innen kommersielle og industrielle miljøer. Teknikere innen anleggsvedlikehold og industri bruker for eksempel kameraene til å overvåke og ta opp daglige aktiviteter og inspeksjoner, heter det i en pressemelding fra RS Components.

Nye HERO4 Silver gir HD-video i 1080p60 (1080p ved 60 bilder i sekundet) og 720p120 med naturtro klarhet, i tillegg til 12-megapikslers bilder ved opptil 30 bilder i sekundet. Andre nøkkelfunksjoner omfatter følgende: automatisk modus for forhold med lave lys, HiLight Tag – som gir enkel avspilling, redigering og deling og QuikCapture – som gir oppstart og videoopptak med et knappetrykk. Kameraet har en innebygd berøringsskjerm for enkel kontroll, det er vanntett ned til 40 m og det har innebygd Wi-Fi- og Bluetooth-tilkobling.

Det andre GoPro-kameraet er HERO4 Black, som er det mest avanserte GoPro-kameraet som er tilgjengelig i dag. Det Emmy-prisbelønte HERO4 Black har alle funksjonene som HERO4 Silver i tillegg til dobbel ytelse. Det har en kraftigere prosessor og gir 12-megapikslers bilder ved 30 bps og video i profesjonell kvalitet med ultra-HD-oppløsning (UHD) på 4 K med 30 bps samt 2,7 K ved 60 bps og 1080p120. Akkurat som Silver-modellen er kameraet også vanntett ned til 40 m og har innebygd Wi-Fi- og Bluetooth-tilkobling.

Begge kameraene har også et oppladbart litiumion-batteri, buede og flate fester med klebeflater, spenner med hurtigutløsing, en dreiearm som går i tre retninger samt USB-kabel. I tillegg er GoPro Protune™-programvaren, som gir resultater av høyere kvalitet i etterproduksjonen, tilgjengelig for både video og stillbilder. Programvaren er kompatibel med mange profesjonelle fargekorrigeringsverktøyer og redigeringsprogrammer samt GoPro Studio.

GoPro HERO4-kameraene Silver og Black er tilgjengelig fra RS til en prislapp på henholdsvis USD 290 og USD 360.

Powered by Labrador CMS