De nye ADAM-modulene er raskere og fullt styrbar fra hvilen som helst nettleser.

Ethernet I/O-moduler med 100 avlesninger i sekundet

ADAM-6000-serien fra Advantech har fått en ansiktsløftning gjennom ADAM-6017. Denne har REST, HTML 5, Java Script, gruppekonfigurasjon, brukerdefinerte Modbus-adresser og økt avlesningshastighet fra 10 til 100 avlesninger i sekundet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

ADAM-6017 klarer avlesningshastighet på opp til 100 avlesninger i sekundet fordelt på alle 8 kanaler. Dette er en tidobling av hastigheten fra foregående modell, heter det i en melding fra KGS Systemer AS.

Produktet kommer med nye unipolare måleområder: 0-500mV, 0-150mV, 0-1V, 0-5V og 0-10V, noe som betyr at måleområdene får et mer nøyaktig målesignal.

ADAM-6000 serien har innebygget Webserver med støtte for XML, HTML 5 og Javascript. I tillegg kan data vises fra andre webservere med hjelp av REST. Representational State Transfer (REST) er en programvarearkitektur for Webapplikasjoner. Den er kompatibel med de fleste protokoller og dette skal gi skalerbarhet, enkelhet og ytelse.

En oversikt over arkitekturen. (klikk for større bilde)

ADAM-6000 kan sees og styres fra hvilken som helst nettleser, også fra mobile enheter. Man kan lage eget design slik at det passer inn til ditt prosjekt/produkt, eksempelfil for HTML 5 følger med.

Powered by Labrador CMS