Det åpne betatestprogrammet åpner for at hvem som helst kan laste ned og begynne å bruke verktøyet.

Altium lanserer åpent og gratis betatestprogram

EDA-leverandøren Altium lanserer det de kaller den siste milepæl i utvikling av deres «folkedrevne» verktøy for design av mønsterkort, CircuitMaker. Verktøyet blir tilgjengelig globalt som en del av et åpent betatestprogram.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Vi vil se flere leverandører etter hvert med øyne mot skaperbevegelsen (maker community). For det er det dette er, et program som retter seg mot skaperbevegelsen i elektronikksektoren.

Selskapet sier blant annet at veksten i skaperbevegelsen har skapt en helt unik markedsnisje med behov for et spesialisert mønsterkortverktøy. Derfor har de valgt å møte dette markedet med et verktøy med fokus på åpen maskinvare og delte designressurser.

– Vi er spente på å se hvordan CircuitMaker-samfunnet vil vokse og utvikle seg i dette åpne betaprogrammet, sier Ben Jordan, produktsjef i Altium. – Elektronikk-skaperbevegelsen har alltid vært karakterisert som en veldig organisk vekstprosess basert på samarbeid. Nå kan elektronikkdesignere i alle former og størrelser få CircuitMaker til å utvikle sin kreativitet videre.

Det åpne betatestprogrammet åpner for at hvem som helst kan laste ned og begynne å bruke verktøyet, og samtidig bli del av en gruppe eller samfunn for samarbeid og deling av design. Altium på sin side får tilbakemeldinger som bidrar til forbedringer, slik at det kan bli «det beste gratis mønsterkortverktøy for elektronikkdesignere i skaperbevegelsen».

Verktøyet er tilgjengelig nå, helt gratis og ubegrenset, og kan lastes ned gjennom å registrere seg på www.circuitmaker.com

Powered by Labrador CMS