Ny 500V MOSFET for SMPS

Vishay lanserer nå en familie høyspennings, 500 V MOSFETs basert på sin Gen II Super Junction teknologi.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Vishay Intertechnology, Inc. kommer nå med hele 11 nye komponenter i sin 500V serie med høyspennings MOSFET. Disse skal være optimalisert for bruk i svitsjede strømforsyninger (SMPS) opp til 500 W.

De nye Vishay Siliconix MOSFETs  har de samme egenskapen som selskapets E-serie med 600V og 650V komponenter, med lave lednings- og svitsjetap. De ble utviklet for å gjøre det mulig å oppfylle høyere krav til ytelse-/effektivitetsstandarder, som de strenge 80 PLUS effektivitetsstandardene som kreves for enkelte typer høy-ytelses forbrukerprodukter, belysningsapplikasjoner, og ATX/silver box PC SMPS.

Disse 500V komponentene, som er bygget på den såkalte Super Junction teknologien, skal utgjøre et spesielt effektivt alternativ til Vishays eksisterende 500 V D Series komponenter, som er basert på standard planar teknologi.

De 12 A til 20 A komponentene har oppgitt lav på-motstand, fra 190 mΩ til 380 mΩ og svært lav gate-ladning på 22 nC til 45 nC. Ifølge Vishay skal denne kombinasjonen resultere i en meget god figure of merit (FOM) for kraftomformingsapplikasjoner.

Powered by Labrador CMS