NI tar fram krystallkula og ser IoT

For andre år på rad utgir National Instruments NI Trend Watch. 2015-versjonen har fokus på Tingenes Internett og «maker»-bevegelsen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Denne andre årlige rapporten tar for seg flere tema – fra industrialisering av Tingenes Internett (Internet of Things - IoT) til hvordan veksten til gjør-det-selv-bevegelsen (maker movement) påvirker markedet.

NI Trend Watch 2015 dekker trender i følgende områder:

• 5G: Internett for alt og alle: Det mobile internett stimulerer innovasjon og inspirerer forskere til tenke lenger enn raskere data og større kapasitet. Nye nettverk, omtalt som 5G, kan utløse et enormt økonomisk potensiale.
• Når de møter IoT vil bordtesterne komme til kort: For morgendagens testutfordringer, kommer tradisjonelt automatisk testutstyr (ATE) til kort. Testingeniører trenger neste generasjon smart ATE for de smarte komponentene i IoT.
• Industriell IoT (IIoT): IIoT er et enormt antall tilkoblede industrielle systemer som kommuniserer og koordinerer dataanalyse og handlinger for å forbedre produktiviteten og samfunnet i sin helhet.
• Betydningen av innovatørbevegelsen (eller gjør-det-selv-): Internett er drivstoff for et massivt gjør-det-selv-samfunn. Etter hvert som denne bevegelsen fortsetter å vokse, er det viktig å vurdere hvilken påvirkning dette vil ha for innovasjon, økonomisk vekst og fremtidige generasjoner.

Rapporten kan lastes ned her: www.ni.com/trend-watch.

Powered by Labrador CMS