IKM Instrutek ny distributør for Honeywell i Norge

IKM Instrutek blir ny leverandør i Norge for Honeywell SmartLine feltinstrumenter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Honeywells portefølje av feltinstrumentering som nå kan leveres av IKM Instrutek består av et bredt utvalg av trykk, temperatur, flow, nivå og trådløse instrumenter med et fleksibelt utvalg av modeller:

Honeywell SmartLine trykktransmittere tilbyr modulære og robuste differansetrykk, absolutt trykk og trykkstransmittere for flensmontering eller eksternt monterte løsninger. Trykktransmitterne kan leveres med SIL sertifisering og inntil 15 års garantitid.

Smartline temperaturtransmittere skal gi stabilitet og nøyaktighet i overvåkings, kontroll og sikkerhetsapplikasjoner. De er tilgjengelige i OEM-pakker eller «klar-til- installasjon»-sammenstillinger med globalt aksepterte godkjenninger, kommunikasjon og diagnostikk.

Honeywells VersaFlow-serie egner seg for væske, gass eller damp. Disse finnes i flere størrelser for å møte både industrielle- og Ex-krav til sikkerhet.

SmartLines Non-Contact Radar og Guided Wave Radar muliggjør måling og kontroll av nivå på væsker og faststoff (granulater), ved hjelp av vurdering av volum og kalkulasjoner. En felles elektronikkplattform, designet for to-leder kabel, gjør installasjon, kabelføring og oppsett enkelt.

Når det gjelder trådløse instrumenter skal det finnes et bredt spekter for trådløse applikasjoner. Trådløse mottagere innhenter måledata fra fjerntliggende og farlige steder uten behov for bruk av kabling.

Powered by Labrador CMS