LED-dimmere fra Mean Well, som nå er tilgjengelige gjennom Elfa Distrelec, gjør LED-pærer enda mer energi- og kostnadseffektive.

Dimmbare LED-drivere

Elfa Distrelec melder at de nå kan levere nye LED-dimmere fra Mean Well.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

De dimmbare LED-driverne kan deles inn i tre produktgrupper, som representerer tre forskjellige dimmeteknologier. Motstand eller potensiometer (DC 1-10 V dimmer) ses på som en av de enkleste dimmemetodene som finnes, og representeres av LCM-produktfamilien (LCM-25/40/60). Den mer tradisjonelle pulsbredderegulerende metoden, der utvalgte deler av spenningens sinuskurve fjernes eller kuttes, representeres av PCD-produktfamilien (PCD-16/25/40/60). Produsent er Mean Well, en ledende leverandør av standard pulsbredderegulerte strømforsyninger

Energisparende LED-pærer har lenge blitt sett på som en av verdens viktigste neste generasjons lyskilder, fordi de bruker 90 prosent mindre energi enn tradisjonelle lyskilder, og fordi de har fem til ti ganger lengre levetid. LED-dimmeteknologi er et enda nyere tillegg på dette området som med teknologiske løsninger ytterliggere øker energieffektiviteten og etterspørselen etter LED-pærer, heter de i en melding fra distributøren.

Powered by Labrador CMS