Bedre støtte for X-Ware Platform

Express Logic, Inc. utvider sin X-Ware Platform med utviklingskort for flere prosessorer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Express Logic leverer såkalte royalty-fri sanntids operativsystem (RTOS), og har nå utvidet sin støtte for X-Ware Platform, selskapets målspesifikke, integrerte run-time programvare som kombinerer alle X-Ware komponentene (ThreadX, NetX, USBX, FileX, GUIX og TraceX) – ferdig portet og integrert for bruk på spesifikke utviklingskort.

Løsningen skal ifølge selskapet hjelpe utviklere med å unngå det omfattende utviklings- og integrasjonsarbeidet som vanligvis assosieres med bruk av generiske programvareprodukter på et spesifikt kort.

Plattformen ble først introdusert med støtte for det Renesas RZ/A1-baserte RSK kortet, men er nå tilgjengelig også for disse kortene:

Atmel SAMA5D3x-EK

STMicro STM324xG-EVAL 

TI AM335x Starter Kit

X-Ware Platform benytter kortstøttepakken (BSP) og periferidriverne som leveres av hver enkelt kortleverandør som utgangspunkt. Men løsningen går også langt utover dette, ved å tilføre sømløs integrasjon av disse driverne med Express Logic’s X-Ware produkter, og gjør hvert av disse i stand til å fungere fullt ut på det kortet.  X-Ware Platform skal også løse opp eventuelle konflikter i forbindelse med bruk av flere X-Ware produkter samtidig. 

Ifølge Express Logic er X-Ware-plattformen godt egnet til å bygge inn IoT-løsninger.

Powered by Labrador CMS