Nytt flaggskip fra Hioki

En ny 6-kanals effektanalysator fra Hioki skal gi nye muligheter ved effektanalyse.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Modellen PW6001 leverer en nøyaktighet på ± 0,02 prosent for effektmålinger over et DC frekvensbånd fra 0,1 Hz til 2 MHz. Man kan velge fra en til seks kanaler, og instrumentet gir de nødvendige mulighetene som trengs for å utføre et mangfoldig spekter av samtidige målinger, fra enfase 2-leder/6-krets til trefaset firetråds/2-kretssystemer, heter det i en melding fra IKM Instrutek som leverer instrumentet.

Instrumentet leveres standard med et høykapasitet kurveformsminne på 1 Mword per kanal, mens en triggerfunksjon tar opp ønsket kurveform. En berøringsskjerm og roterende brytere kombineres for å analysere kurveformer.

I tilleg til berøringsskjerm har instrumentet også separate, dedikerte taster.

PW6001 støtter strømtenger og lukkede sensorer. Hioki sitt utvalg av sensorer gjør det mulig å skreddersy løsninger til oppgavene. En ny funksjonalitet er utviklet for å få mest mulig ut av sensorene, heter det i meldingen.

Av funksjonene nevnes bredbånd harmoniske analyser av signaler med en grunnfrekvens på opp til 300 kHz. Denne funksjonen lar instrument analysere forvrengning og harmoniske.

Det er mulig å koble to PW6001 effektanalysatorer sammen med en optisk kabel for å synkronisere drift ved samplingsnivå. Denne funksjonen gjør at effektanalysatorer som er plassert opp til 500 meter fra hverandre, kan gjøre målinger som om de var et enkelt instrument.

Powered by Labrador CMS