Teknisk oppdatering på mønsterkort

Agendaen for høstmøtet i Den Norske Utleggerforening – DNU – er klar, meld deg på for oppdateringer på mønsterkort.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Høstseminaret går av stabelen 15.-16. september på Kongsberg, og man har satt sammen et program som burde være av interesse for de fleste som driver med mønsterkort og elektronikkdesign.

DNU har hanket inn Poul Juul fra Hytek, som skal snakke om mønsterkortspesifikasjoner i praksis (i henhold til IPC-standarder) og elektrokjemisk migrering i elektronikk.

NCAB har tatt med seg en spesialist fra Kina som vil fortelle hvordan man skal følge opp mønsterkortfabrikker der, og velge «riktig laminat for riktig jobb».

Elmatica kommer til å ta for seg utviklingen av mønsterkort, frem til nymotens 3D-printing av kort, HDI stackup og litt om krav til bilelektronikk.

Kitron tar for seg design av mønsterkort for pin-in-hole og selektiv lodding.

Videre blir det presentasjoner og teknisk innføring fra AT&S og Elprint, og første seminardag blir avrundet med guidet tur i Bergverksmuseet, etterfulgt av den tradisjonelle banketten.

Dag 2 er satt av til omvisning hos Kongsberg Maritime og sosialisering over en god lunsj, før alle sendes hjem igjen, forhåpentligvis med både faglig og sosialt påfyll.

Informasjon og påmeldingsskjema finner du på www.dnu.no

Powered by Labrador CMS