Spenningstestere med mange funksjoner

Elektronikkdistributør med egenutviklede topinns spenningstestere, som er TÜV/GS sikkerhetssertifisert og har fått flere funksjoner.

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Det tyske distributørselskapet Conrad Business Supplies har tatt frem en ny serie egenutviklede  spenningstestere, under navnet Voltcraft.

Den ne VC 60 serien består av modellene VC 62, VC 63 og VC 64, mens en fjerde modell, VC 65, skal lanseres senere i år. Testerne har vibrasjonsalarm, sikkerhetsnivå CAT III 1000 V og måleområde på opp til 1200 V/DC.

Ifølge leverandøren skal disse topinns testerne tilby sikker testing av spenningsforskjeller på elektrisk utstyr. Alle fire enhetene er resultat av et omfattende redesign av den forrige generasjonen, for å forbedre ergonomi, øke robusthet og levetid, og i tillegg har de fått en lommelyktfunksjon for bruk i områder med dårlig lys. 

De nye testerne skal møte EN 61243-3 / VDE0682 akkrediteringer, og møte krav til IP64 tetningsgrad, slik at de er motstandsdyktig mot støvinntrengning og vannsprut. Spenningstesterne er også tilgjengelig kalibrert i henhold til ISO- eller DAkkS.

.

.

Powered by Labrador CMS