Ricoh autoriserer EOL-salg

Rochester Electronics er blitt utnevnt til autorisert distributør i Europa, USA og Asia for utgående (EOL) og modne aktive komponenter fra Ricoh.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Ricoh Electronic Devices Co., Ltd. Har autoriser Rochester for lagerføring av utgående (EOL) og ”modne” aktive komponenter.

Ricoh har spesialisert seg på kraftstyringskomponenter for smart energistyring, og som kombinerer lavt effektforbruk med god ytelse, nøyaktighet og kompakt størrelse.

Satoru Taji fra Ricoh Electronic Devices (t.v.) og Masaru Nakayama fra Rochester Electronics signerte avtalen.

Avtalen underbygger også Rochesters ekspansjon i Asia, der selskapet har investert mye i den senere tid, heter det i en pressemelding.

Ricoh-produktene som slutter seg til Rochesters portefølje omfatter kraftstyringskomponenter som LDO spenningsregulatorer, DC/DC omformere, mikrokontrollerovervåking, batteribeskyttelse og svitsjekretser. I tillegg kommer produkter som sanntidsklokker og driverkretser for hvite LED.

Det er et utvalg med høypålitelige kretser som er testet over utvidete temperaturområder, opptil -40˚C til +125˚C, og tre nivåer av bilkvalifiserte produkter, egnet både til sikkerhetskritiske og generelle applikasjoner, opplyses det. 

Powered by Labrador CMS