NI Lanserer nye 4- og 8-spors CompactDAQ kontroller med firekjerners prosesseringskraft. Sammen med oppdaterte versjoner av blant annet DIAdem, skal det være enklere å håndtere store mengder prosjektdata.

NI med kombinasjon for håndtering av store datamengder

Nytt CompactDAQ målesystem med Intel Atom quad-core og USB 3.0-teknologi, programvaren DIAdem 2015 og DataFinder Server Edition 2015 skal gi smartere måle- og datahåndteringsløsninger, i følge National Instruments.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

NI lanserte nylig nye maskin- og programvaretillegg som skal bidra til skape smartere måle- og datahåndteringsløsninger. Det handler om nye 4- og 8-spors CompactDAQ kontroller med firekjerners prosesseringskraft, en ny 14-spors USB 3.0 CompactDAQ-kabinett, og programvaren DIAdem 2014 og DataFinder Server Edition 2015.

Med den eksponensielle veksten av prosjektdata som gjerne omtales som «Big Data», vil programvarebaserte målesystemer bidra til å bygge inn intelligens og prosessering ved datainnsamlingspunktet og fange opp bare de mest nødvendige dataene. De nye 4- og 8-porters CompactDAQ-kontrollerne har firekjernes Intel Atom 1,91 GHz E3845-prosessorer, og er programmerbar med LabVIEW 2015 for å legge til funksjoner som prosessering, intelligens og styring. De nye kontrollerne kan kjøres med enten Windows Embedded 7 eller NI Linux Real-Time, og inkluderer 32 GB ikke-flyktig minne og utskiftbar SD-minne for datalogging og innebygde overvåkningsapplikasjoner, heter det i en melding fra selskapet.

 

DIAdem 2015 laster ned og analyserer større mengder data enn tidligere.

For å kunne gjøre kritiske datadrevne beslutninger, er en bedriftsdatastyringsløsning viktig for å administrere, analysere og visualisere store datamengder. NI’s nye DIAdem 2015 er et 64-bit program som gjør at man kan laste ned og analysere mer data enn tidligere. DataFinder Server Edition 2015 leverer flertrinns forespørsler som kan sendes ut til en global samling av datatjenere for å finne data brukeren trenger å analysere i løpet av sekunder, hevder selskapet.

Nøkkelfunksjoner i de nye CompactDAQ-kontrollerne:
• Integrert Intel Atom quad-core 1.91 GHz prosessor
• Mer enn 60 sensor-spesifikke I/O-moduler med integrert signaltrimming
• To integrerte USB- og Gigabit Ethernet-porter, seriell RS232, triggerinngang og brukerknapp
• Utskiftbar SD-minne for enkelt tilgang til data

Nøkkelfunksjoner i det nye CompactDAQ-kabinettet:
• 14 porter for å integrere flere C Series I/O-moduler inn i ett system
• Dataoverføringshastigheter på over 250 MB/s med USB 3.0
• Enkel skalering av eksisterende NI-DAQmx-kode med samme brukeropplevelse som med eksisterende CompactDAQ USB-kabinett

Nøkkelfunksjoner i DIAdem 2015:
• 64-bit for lasting og analyse av mer data innenfor DIAdem-miljø
• Forbedret søkefunksjon for å finne spesifikke datasett for analyse globalt
• Ny visualisering av data og nye analysefunksjoner

Powered by Labrador CMS