Testing av neste generasjon høyhastighetsnett

Teledyne LeCroy lanserer i dag omfattende utvidelser av sine to kraftigste oscilloskopfamilier.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Selskapet tøyer grensene for sanntids båndbredde og samplinghastigheter ytterligere. I 2009 kom de med den 30 GHz WaveMaster 8 Zi – nå kommer den i ny utgave, samt den 100 GHz LabMaster 10 Zi-serien.

Med  den nye LabMaster 10 Zi-A får du bedre ytelse både i effektivt antall bits og støygulv, mens søsterproduktet WaveMaster 8 Zi-B tilbyr økt samplinghastighet, lavere støy, bedre prosesseringsmuligheter, samt den nyeste versjonen av Teledyne LeCroys avanserte brukergrensesnitt for skop, MAUI.

LabMaster 10 Zi-A får altså en båndbredde på hele 100 GHz, sampinghastighet på  240 GHz og intern (sample clock) jitter på 50 fs. Med den modulbaserte ChannelSync arkitekturen kan brukerne bygge oscilloskop med opp til 80 kanaler, og med bedre enn 130 fs jitter fra kanal til kanal. Det kommer flere verktøysett både for målinger på seriedata og optisk moduluasjon, som SDAIII-CompleteLinQ og Optical-LinQ. En ny PAM4 analysepakke skal være den første som er tilgjengelig for analyse på systemer som bruker PAM4 signalering, ved hjelp av sanntids oscilloskop.

Mens WaveMaster 8 Zi-A har etablert seg som en arbeidshest innen målinger på høyhastighets elektriske og optiske siganler på mange krevende områder, har den oppdaterte WaveMaster 8 Zi-B forbedret mulighetene i form av lavere støy, høyere samplinghastigheter, lengre innsamlingsminne, og neste generasjon av MAUI. SDA 8 Zi-B Serial Data Analyzer modeller skal være spesielt konfigurert for testing av dagens høyhastighets elektroniske systemer, med bl.a. avanserte øye- og jitteranalyseverktøy, ekstre datainnsamlingsminne, og en ekte seriell datatrigger i maskinvare. Med ulike opsjoner kan SDA 8Zi-B være egnet for testing, karakterisering og debugging av applikasjoner som USB3.1, PCI Express, DDR minne, MIPI M-PHY og D-PHY, mm.

Powered by Labrador CMS