Omformere med bredere temperaturområde og høyere isolasjon

XP Power lanserer tre nye SIP-pakkede 1 watts DC-DC omformere med både enkle og doble utganger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Disse enhetene er rettet mot applikasjoner som krever høyytelses DC-DC omformer. Produktene har bransjens standard «pin out» og skal i følge produsenten gi økt effektivitet, høyere isolasjon og et bredere driftstemperaturområde enn tidligere produkter.

ITA, ITB og ITV-serien tilbyr uregulert utgangsspenning i SIP 7 plasthus med industristandard pin out og med forbedret ytelse og kan gjøres til direkte utbyttbare erstatninger uten redesign. ITA og ITB serien har isolasjon på 1500VDC mellom inngang til utgang og ITV-serien har 3000VDC.

Størrelsen gjør at de er egnet for mobile, bærbare og trådløse produkter eller når isolasjon eller DC-DC spenningskonvertering er nødvendig i en applikasjon. Slike applikasjoner inkluderer automatisering og prosesskontroll, kringkasting, telekommunikasjon, instrumentering, nettverk/datakommunikasjon/datamaskin, mobil kommunikasjon og transportbransjen.

Omformerne måler 19,5 x 6,0 x 10,0 mm og har en effekttetthet på 14 watt pr kubikktomme. Siden de opptar mindre plass på kortet, gir det designere muligheten til å legge til flere funksjoner, alternativt kan de redusere den totale størrelsen til det endelige produktet.

Ved naturlig konveksjonskjøling kan omformerne jobbe i et utvidet temperaturområde fra -40 til 105°C og gi full utgangseffekt opp til 95°C.

Den forbedrede virkningsgraden er på 80 prosent, noe som skal gjøre dem egnet for «grønne» sluttprodukter. Det betyr også reduksjon av varmetap og det er ikke behov for kjøleribbe. Det tilbys tre inngangsspenningsområder 5, 12 og 24 VDC +/- 10%.

ITB serien har single utganger på 5V, 12V og 15V og ITA serien er tilgjengelig med +/- 5V, +/- 12V og +/- 15 V, mens ITV-serien inneholder både single og doble versjoner. De oppfyller klasse B på EMI ved å legge til et to komponents inngangs filter.

ITA, ITB og ITV-serien av DC-DC omformere fra XP er tilgjengelig fra Farnell, element14, Digi-Key, godkjente regionale distributører eller direkte fra XP Power og leveres med 3 års garanti.

Powered by Labrador CMS