Nye CompactDAQ-kontrollere fra NI

National Instruments lanserer nye CompactDAQ-kontrollere med 4 og 8 porter med integrert Intel Atom-prosessor.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Lanseringen utvider utvalget av CompactDAQ kontrollere, og ved å integrere prosessor, signalbehandling og I/O i et enkelt CompactDAQ-system, reduseres den totale systemkostnaden og kompleksitet samtidig som målenøyaktigheten blir bedre, heter det i en melding fra selskapet. Integrerte målesystemer reduserer antall komponenter, koblingspunkter og kabler, som ofte bidrar til signalstøy og tilleggskostnader, heter det videre.

Både 4- og 8-porter CompactDAQ er utstyrt med en Atom dobbeltkjerneprosessor som kan kjøre enten Windows Embedded 7 eller NI Linux Real-Time. Med industristandard operativsystemer sammen med LabVIEW systemdesign-programvare, er det mulig å overføre LabVIEW-kode fra eksisterende målesystemer til de nye CompactDAQ-kontrollerne.

– Vi har utvidet CompactDAQ-familien ved å legge til en 8-port kontroller slik at kundene får en annen robust og integrert løsning, sier Stefanie Breyer, direktør for data acquisition R&D ved NI.
– Intel Atom 3800-prosessoren gir kraftig prosessering koblet med nøyaktige målinger som kan brukes i en rekke applikasjoner, fra datalogging i kjøretøy til distribuerte målinger, legger hun til.

Powered by Labrador CMS