Ny storkontrakt på mekanikk

Jotron velger Elfa Distrelec som leverandør av mekaniske skapløsninger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Elektronikkdistributøren Elfa Distrelec har signert en kontrakt med Jotron om leveranse av mekaniske skapløsninger. Avtalen, som strekker seg over fire år, omfatter 500-600 mekaniske skap og over 5000 sub-racks fra produsenten Schroff. De første leveransene er allerede underveis.

Bakgrunnen for kontrakten er at Jotron i desember i fjor inngikk sin største avtale noensinne, om leveranse av radiokommunikasjon- og opptaksutstyr til det britiske forsvarsdepartement.

– Vi valgte Elfa Distrelec som leverandør fordi de tilbyr høy kvalitet og teknisk gode løsninger til en konkurransedyktig pris. Vi har samarbeidet med dem i flere år og vet at Elfa Distrelec har gode logistikkløsninger og kompetent salgspersonell, sier Kjell Haffalden, Director Supply Chain, Jotron AS.

Elfa Distrelec har siden 2004 vært en ledende forhandler av 19` rack systemer og sub-rack fra Schroff for sensitiv elektronikk i Norge og Finland. Elfa Distrelec leverer blant annet standard modulskap, elektromagnetisk skjermede løsninger og sub-racks med støtisolering.

– Vi har levert tilsvarende skap og sub-rack til Jotron i mange år, men dette er vår største leveranse både hva gjelder antall og omfang av løsning. Avtalen er derfor viktig for oss både strategisk og økonomisk, sier Børge Espolin Johnson, daglig leder i Elfa Distrelec AS.

Powered by Labrador CMS