NavCom blir IKM Instruteks maritime avdeling med sete i Laksevåg.

IKM Instrutek kjøper NavCom fra Bergen

I går ble en avtale undertegnet om å fusjonere NavCom AS i IKM Instrutek AS. Navnet NavCom beholdes og blir det offisielle navnet på IKM Instruteks maritime avdeling.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Dette har vært en prosess som har pågått over tid og begge parter synes tiden nå var inne for å løfte sitt potensiale ytterligere ved å slå seg sammen. Selskapene har mange likheter, og begge parter har stor tro på gode fremtidige synergier.

Avtalen ble signert 20. april og fusjonen trer i kraft umiddelbart. Det overtagende selskap vil være IKM Instrutek AS som nå vil samlokalisere sin maritime avdeling, samt avdeling for tilstandskontroll i Bergen til det eksisterende kontoret til NavCom AS i Laksevåg.

Det fusjonerte selskapet vil få en betydelig kundeportefølje og begge parter er enige om at en sammenslått virksomhet vil stå langt sterkere til å møte de utfordringer som det forventes i markedet fremover. Sammenslutningen innebærer en bredere tilstedeværelse i markedet, som innebærer at selskapet blir enda bedre i stand til mer effektivt å betjene kunder over hele verden.

IKM Instrutek AS beholder navnet NavCom som registrert varemerke og vil fra og med fusjonen være det offisielle navnet på IKM Instruteks maritime avdeling. Begge parter har stor tro på denne satsningen, og er sikre på at ansatte, kunder og leverandører skal oppleve positive synergier i det videre samarbeidet, heter det i en pressemelding tirsdag.

 

Powered by Labrador CMS