ClampOn får forlenget avtale

Etter tre års samarbeid med Statoil utøves opsjonen med ClampOn med ytterligere to år.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Statoil har valgt å benytte seg av en opsjon nedfelt i rammeavtalen som ble inngått med bergensbedriften ClampOn for tre år siden. Opsjonen trådte i kraft 31. mars 2015. Kontrakten gjelder leveranse av utstyr fra ClampOns produktlinje, deriblant avanserte akustiske sandmålere og korrosjons-/erosjonsmålere, samt service og supportarbeid knyttet til dette.

– Vi ser det som en anerkjennelse at Statoil velger å forlenge avtalen. De er en kunde som aktivt bruker ClampOns instrumenter og tjenester. I 2013 (det siste året vi har komplette tall for) leverte vi utstyr og service til dem med en verdi på 35 millioner kroner, og vi håper selvsagt å øke dette i de neste årene, sier Torbjørn Haugsdal, Service Manager i ClampOn. – Dette er en viktig kontrakt for oss og vil være med på å sikre arbeidsplassene i Bergen.

ClampOn AS er en global leverandør av avansert akustisk måleutstyr til olje- og gassindustrien. Produktporteføljen inkluderer sandmåler, PIG-detektor, vibrasjonsmåler, lekkasjesensor, korrosjons-/erosjonsmåler og brønnkollisjon-sensorer. ClampOn har levert mer enn 15.000 sensorer over hele verden. Hovedkontoret ligger i Bergen (Laksevåg) og har over 100 ansatte, datterkontor ligger i Houston og har 15 ansatte.

Powered by Labrador CMS