Verktøy for utvikling av skjermpaneler

PanelPilotACE skal kutte utviklingstiden og -kostnadene for avanserte panelløsninger vesentlig

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Nå lanserer Lascar Electronics fullverdige maskin- og programvareløsninger som skal muliggjøre konstruksjon av tilpassede industrielle og kommersielle brukergrensesnitt og panelmålere via dra-og-slipp-designverktøy.

Distributøren RS Components opplyser at løsningen eliminerer behovet for kodeskriving, noe som reduserer utviklingstiden med måneder for selv de mest avanserte displayene.

PanelPilotACE Design Studio-programvaren har en rekke byggesteiner som gjør det mulig for brukerne enkelt å legge til nye elementer i prosjektene sine. Brukerne kan hurtig utarbeide sofistikerte flerskjermoppsett med alt fra bakgrunnsbilder til tekstelementer, analoge og digitale målere, navigasjonselementer på berøringsskjerm og selv komplekse logiske formler uten at det er behov for å skrive en eneste kodelinje.

PanelPilotACE Design Studio.

Når de er ferdigstilte blir designene lastet opp til den første displaymaskinvaren som er PanelPilotACE-kompatibel, SGD 43-A, via USB. Displayet har flere standardinnganger og grensesnitt, noe som gir brukerne frihet til å implementere berøringsskjermnavigering, målinger samt visning av analoge og digitale innganger samt bussinnganger, i tillegg til å ha kontroll med utganger og alarmer.

SGD 43-A er utviklet for panelmontering, noe som gjør at det er enkelt å integrere i en rekke industrielle og kommersielle bruksområder og prosesser, men det kan like enkelt tilpasses annen kommersiell bruk – som et berøringsskjermkontrollpanel for medisinsk utstyr, for overvåking innen vitenskapelig forsøk eller til og med som et informasjonsdisplay i et museum eller en offentlig bygning.

SGD 43-A.

De tynne displayene har en 4.3" kapasitiv berøringsskjerm med en ARM 9-prosessor som benytter integrert Linux. Displayet får strøm enten via USB eller en 5 til 30 V strømforsyning og lar brukerne velge blant en rekke forskjellige tilkoblingsmuligheter, inkludert fire 16-bit bi-polare analoge innganger, åtte digitale inngang/utgang-pinner, to alarmutganger (maks. strømforbruk 10 mA) og fire PWM-utganger.

Brukere kan teste programvaren via maskinvareemmulering før de enkelt og hurtig laster opp designen via USB.

Powered by Labrador CMS