Stadium Power til Future

Future Electronics signerer global distribusjonsavtale med britisk leverandør av kraftforsyninger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Future Electronics melder i dag at de har signert en global distribusjonsavtale med den britiske kraftforsyningsprodusenten Stadium Power.

Hele deres utvalg av AC-DC kraftforsyninger, DC-DC omformere, LED drivere og intelligente batteriladere vil bli tilgjengelig gjennom Future Electronics’ spesialistavdeling Future Power Solutions (FPS).

Ifølge Future betyr dette en ytterligere styrking av en allerede sterk produktportefølje, med leverandører som Vicor, Power One, Recom, CUI, SL Power, Murata Power Solutions og Myrra.

Stadium Power skal være spesielt anerkjent for sine kundespesifiserte kraftforsyninger, som de leverer til et bredt spekter av sluttmarkeder, som brann og sikkerhet, LED-belysning, salgsautomater, instrumentering, medisinsk utstyr og transport.

– FPS har opplevd en dramatisk vekst siden oppstarten av avdelingen i 2010, og denne nye avtalen med Stadium Power betyr at vi kan imøtekomme mange kunder som ikke finner det de tranger blant vårt enorme utvalg av standard kraftforsyninger, kommenterer markedsdirektør Steve Carr, Future Electronics (EMEA).

Powered by Labrador CMS