Minste 60 Watt strømforsyning?

XP Power lanserer det de hevder er industriens minste innkapslede 60 Watt AC-DC strømforsyning for montering på kretskort eller kapsling. Effekttettheten er på over 10 Watt per kubikktomme

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Den nye ECE60-serien av enkeltutgang innkapslete 60 Watt AC-DC strømforsyninger er tilgengelig for kretskortmontering, chassismontering med skruterminaler eller DIN-skinnemontering. Den påstås å ha det minste formatet og høyeste effekttettheten for en 60 watt strømforsyning i industrien. Kretskortmonterte modeller måler 91,4 x 38,1 x 28,0 mm (3,6 x 1,5 x 1,1 tommer) og har en effekttetthet på >10 watt per kubikktomme.

Serien består av åtte modeller med nominelle utgangsspenninger fra +3,3 til +48 VDC. En toppeffekt som tillater opp til 130 prosent av den nominelle utgangseffekten er til rådighet i opp til 30 sekunder, nyttig når for eksempel en motor startes opp. Den nye serien sikrer også med sitt tomgangstrekk på mindre enn <0,3 watt og en effektivitet på opp til 89 prosent, at sluttprodukter oppfyller kriteriene for «grønne» energibesparende tiltak.

ECE60 serien oppfyller EMC- spesifikasjon 55022 klasse B for ledningsbunden og utstrålt støy uten behov for filterkomponenter. Serien kan operere i de fleste miljøer med et temperaturområde fra -25 til +70°C, uten de-rating til +50°C.

Klasse II-konstruksjonen betyr at det ikke kreves nettjord eller jordingsforbindelse.

Denne nye modellen inngår i en ECE-serie som omfatter kompakte 5-, 10-, 20- og 40 Watt modeller.

Produktene er tilgengelig fra Farnell, element14, Digi-Key, godkjente regionale distributører eller direkte fra XP Power.

Powered by Labrador CMS