Høytemperatur mikrokontroller for belysning

Texas Instruments kommer nå med den første trådløse, høytemperatur Bluetooth Smart mikrokontroller for industri- og belysningsapplikasjoner.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Halvlederprodusenten Texas Instruments (TI) lanserer nå en ny mikrokontroller som skal være skreddersydd for trådløs lysstyring. Den nye SimpleLink Bluetooth-baserte, laveneregi CC2540T betegnes som et en svært pålitelig, laveffekt trådløs-kontroller som kan tilby et utvidet temperaturområde på -40C til 125C, og USB forbindelse for industriapplikasjoner.

Enklere utvikling
Ifølge TI er  CC2540T en komplett løsning for enklere utvikling med TIs BLE-Stack programvare og eksempelapplikasjoner, inkludert trådløs oppdateringsstøtte for feltoppdateringer. Med denne integrerte, laveffekt énbrikkeløsninger utvider dermed TI utvalget av Bluetooth Smart baserte løsninger for industrielle anvendelser, som også inkluderer den trådløse mikrokontrolleren CC2541.

Kan styres via mobil
Bluetooth Smart har en rekke nye egenskaper og fordeler rettet mot industrielle applikasjoner, som skal gjøre det lettere å få informasjon og styresystemer via smarttelefon eller nettbrett. Først og fremst liten størrelse og laveffekt kommunikasjon for industriell og forbrukerrettet belysning. Trådløst menneske-maskin grensesnitt (HMI) og fjernstyrt skjerm skal spare kostnader, hevdes det, samtidig som bruker opplevelsen forbedres.

Det er videre mulig å lagre personlige preferanser, som operatøroppsett og ergonomiske detlajer, på mobilenheten din. Vedlikeholdsrelaterte data kan overføres til og fra vanskelig tilgjengelig utstyr gjennom en mobilenhet, for bl.a. oppdatering av firmvare og kalibreringsverdier. Den ivaretar også erstatning av kabelforbindelser som RS-232, RS-485 eller USB med moderate hastigheter (<100 kbps) inkludert motordrivere og -styringer  som kan benytte Bluetooth Smart overføringer.

Powered by Labrador CMS