Drømmejobben? Å få gå videre med «ville» ideer på ett av Freescales Discovery Labs. Det andre laboratoriet ble nylig åpnet i Toulouse, Frankrike. Foto: Freescale.

Freescale åpner innovasjonssenter i Frankrike

Freescale Semiconductor åpner Freescale Discovery Lab i Toulouse, Frankrike, et senter for «risikoforskning». Dette er det andre senteret utenfor hovedkontoret i Austin, Texas.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Halvlederprodusentens Discovery Lab utforsker nye materialer, pakketeknologi og nye systemer og programvare som typisk har for stor risiko sammenlignet med «kommersiell» utvikling.

Her samles de beste hjernene i selskapet fra hele verden, og de får teste og utforske ideer som forhåpentligvis gir store forbedringer på eksisterende teknologi og teknikker. Eller som det sies i en pressemelding: Her skal det utvikles disruptiv teknologi for halvlederindustrien.

Det hører med til historien at alle ansatte oppfordres til å komme med ville ideer. Finner ledelsen at ideen kan gå videre, får de en tur til Austin, eller som nå, alternativet Toulouse. Her får de utvikle ideen videre på heltid.

Hittil har ledelsen valgt ut ni forslag av 200 som 20 personer skal få arbeide med i Frankrike. Hovedområder akkurat nå er Tingenes Internett, Software Defined Networks og ADAS (intelligente førerassistansesystemer).

Powered by Labrador CMS