OTD 2014 tiltrekker seg stadig flere elektronikkbedrifter. Årets messe finner sted i Sotra Arena utenfor Bergen.

Duket for offshoremesse i Bergen

OTD2014 er årets møteplass for ingeniører, tekniske spesialister og andre eksperter som vil utveksle idéer og innovasjoner knyttet til offshoresektoren.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Offshore Technology Days – OTD 2014 – vil være den 16. messen i rekken av dette årlige arrangementet som veksler mellom Stavanger og Bergen.

Messen har et nasjonalt fokus (i motsetning til ONS), og markedsfører seg under slagordet “We are the Norwegian Continental Shelf”. Gjennom de siste seks årene har det vært den største årlige norske olje- og gassutstillingen, og tiltrekker seg nærmere 30.000 besøkende fra 28 nasjoner, og 510 utstillere – noe som gjør den til en av de raskest voksende oljeutstillinger i verden.

Denne messen er også mer teknisk orientert enn ONS, og regnes som en god møteplass for de som utvikler og lager nye løsninger – også fra elektronikkindustrien. Stadig flere elektronikkbedrifter stiller ut på OTD, og ser muligheter innen offshore- og subsea-anvendelser.  I tillegg til utstillingen vel det være 40 tekniske presentasjoner, samt ulike nettverkstiltak.  Messen går av stabelen 15. og 16. oktober i Sotra Arena, Straume.  

Powered by Labrador CMS