Sjanse for medisinske oppstartsfirma

Oppstartsfirma som satser på medisinsk teknologi og er ute etter finansiering får anledning til å vise seg frem på DNB Markets Health Care Conference 2014.

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Etter fjorårets suksessarrangement organiserer Oslo Medtech en venturesesjon i forbindelse med DNB Health Care Conference - en årlig investeringskonferanse for selskaper innen medisinske enheter, e-helseløsninger og bioteknologi  som er ute etter finansiering eller samarbeid.

Opp til 20 oppstartsfirma, som velges ut av en profesjonell jury, vil få mulighet til å presentere seg overfor investorer og potensielle partnere. Det er derfor gode muligheter for å bygge nyttige nettverk her.

Søknadsfristen er 11. November. Søkerne må oppfylle følgende krav:
• Må være et norsk oppstartsfirma innen medisinsk utstyr, e-helse/omsorg, bioteknologi eller in-vitro diagnostikk, som utvikler sitt eget produkt
• Må sikte på et globalt marked
• Søker såkorn- og venturekapital på minst en halv million euro.

Søknadsskjema finner du her.
Det skal sendes til cecilie.nordbo@oslomedtech.no  senest 11. November 2014. En påmeldingsavgift tilkommer.

Deltagende firma får presentere seg overfor investorer, og møte både nordiske og internasjonale investeringsselskaper og forretnings-«engler», medisinske-/helserelaterte selskaper som er ute etter samarbeidspartnere osv. De får delta i nettverkssesjoner, samt en-til-en samtaler. De får også litt drilling av presentasjonen i forkant, med hjelp av en profesjonell instruktør.

DNB Markets Health Care Conference 2014 finner sted torsdag 11. Desember 2014 i DNB Markets hovedkontor i Oslo. Mulighet for registrering åpner snart.

Powered by Labrador CMS