Kompakt instrument for kraftmåling

På bakgrunn av et økende behov i industrien for overvåking og analyse av kraftforbruket, har instrumentprodusenten Livingston nå tatt frem produktserien Dranetz HDPQ for intelligent logging av detaljerte data om kraftforsyningen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Med bruk av 8 uavhengige analysekanaler (4 for differensielle spenninger og 4 for strøm), skal disse funksjonsrike 3-fase kraftovervåkingsenhetene være i stand til å måle en mengde ulike parametre, inkludert crestfaktor, K-faktor og transformator deratingsfaktor. De leverer ytelse på opp til 512 samplinger per syklus. Ethernet, Wi-Fi, USB, og Bluetooth kommunikasjon er innebygd, noe som åpner for enkel overføring av innsamlede data.

Automatiserte oppsett skal gi øyeblikkelig deteksjon av kretser og konfigurasjoner, slik at enhetene er så og si klare «ut av boksen» for å innhente kraftforbruks. og kvalitetsdata.

Brukerne kan velge varighet og modus for datainnsamlingen, inkludert problemløsning, datalogging, kvalitetsundersøkelser og lastbalansering.

Dranetz HDPQ serien skal være fullt kompatibel med IEEE 1159, IEEE 519, IEEE 1453, IEC 61000-4-30 Class A og EN50160 standardene. Hver enhet har en 7-tommers WVGA fargeskjerm med innebygd berøringsskjerm, og leveres med DRAN-VIEW programvare på CD, klart til installasjon. Opp til 4GByte Compact Flash minne kan tas i bruk. Den kompakte og lette (2kg) konstruksjonen  gjør instrumentene enkle å bære med seg, og den ergonomiske innkapslingen i ABS-plast skal gjøre dem robuste nok til å tåle vanskelige bruksmiljø.

Enhetene er IP50-klassifisert og motstandsdyktige mot vanninntrenging.

Powered by Labrador CMS