Hele livssyklusen i ett designverktøy

Nytt partnerskap innen designverktøy skal åpne for multi-disiplin MDAK/EDAK produktutvikling for avanserte mekatronikksystemer, med fokus på livssyklushåndtering.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Altium Limited, som leverer ulike designverktøy for elektronikk, inkludert 3D kortutleggssystemer og utviklingssett for innvevd programvare, har slått seg sammen med Aras, en spesialist innen håndtering av produktlivssyklus (PLM), med formål å tilby avanserte PLM-muligheter for elektronikkutviklingsteam.

De to selskapene tar utgangspunkt i Altiums løsninger for samarbeid og designstyring innen elektronisk DAK (EDAK) og Aras utvalg av PLM-løsninger, for å utarbeide en ny type helintegrerte MDAK-/EDAK-relaterte PLM arbeidsmetoder for selskaper som jobber med systemutvikling og kompleks mekatronikkutvikling.

– Utviklingen av nye generasjoner produkter som kombinerer elektronikk og programvare resulterer i større kompleksitet under design og produksjon, kommenterer Aras-sjefen Peter Schroer. – Altiums fokus på behovet for å samle elektronikk- og mekanikk-designprosesser er helt på linje med vår filosofi, og vil gi oss muligheter for å utvikle bedre PLM-prosesser for dagens moderne produsenter, poengterer han.
 

Powered by Labrador CMS